Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  • Home
  • /
  • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η Spyros Divaris & CO από το 2018, είναι η συνέχεια της εταιρείας Architecture & Design, Nicos Chiotakis- Spyros Divaris. Η ειδίκευση της εταιρείας ξεκινάει από το σχεδιασμό του χώρου μέχρι την τελική υλοποίηση του αρχιτεκτονικού έργου. Πολλές μελέτες έχουν εκτελεστεί και σε συνεργασία με Αρχιτεκτονικά γραφεία τόσο της Ευρώπης όσο και των ΗΠΑ και έχουν προσαρμοστεί για το ανάλογο έργο. Στα 30 και πλέον χρόνια της δραστηριότητας της έχουν καταγραφεί συνεργασίες με τους σοβαρότερους και εγκυρότερους επιχειρηματίες στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, ικανοποιώντας ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης μελέτης και κατασκευής με άριστα αποτελέσματα.

Στον ιδιωτικό τομέα πλήθος κατοικιών, συγκροτημάτων κατοικιών και κτίρια επαγγελματικής χρήσης μελετήθηκαν και υλοποιήθηκαν με απόλυτα συνεπή και επιτυχή τρόπο. Η διαδραστική συνεργασία με διακεκριμένους συναδέλφους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, δίνει τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών μηχανικού με στόχο τη ρεαλιστική και ιδανική συγχρόνως μετατροπή μιας μελέτης σε απτό αντικείμενο.

Ο Σπύρος Διβάρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958 και σπούδασε Aρχιτεκτονική στη Φλωρεντία. Έργα του έχουν δημοσιευτεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία. Στη διάρκεια της συνεργασίας του με τον αρχιτέκτονα Νίκο Χιωτάκη υλοποίησε μελέτες και κατασκευές κατοικιών, ξενοδοχείων, εμπορικών κέντρων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, βυζαντινών μνημείων και συγκροτημάτων κατοικιών. Επίσης επιμελήθηκε μεγάλο αριθμό σκηνικών τηλεοπτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

American vintage

Bcbg
Betty Barclay
Benetton

Cerruti
Cuccina Italiana
Colori
Camel Active
Carlo Pazolini
Chevignon
Camper
Cecile
Clive Christian

Depolo
Digalakis S.A.

Ermenegildo Zegna
Element
Eponymo
Elmec Sport

Folie Folie Group
Frozen Wave
Funky Budha

Guy Laroche
Ginestra

Harmond & Blaine
Henry Cottons
Happyland

Juicy Couture
Jacadi

Kookai
Kenzo
Κανελλάκης Α.Ε
Kosta Boda Illum

Lapin
LiLaLo
Leonidas
Loewe
Lee
Longhamp

Manseta
Miriade
McArthurGlen Athens

Naf Naf

Pull & Bear
Peter’s Collection
Prasinis
Pinko
Perko
Πλαίσιο Computers

Rue Princess

Sagiakos
Sisley 012
Seindersticker
Souvlakaki

Trussardi
Twinset
Tie Rack

United Sales

Vardas
Vercage
VF Hellas
Vassilios Zoulias

Zakcret S.A.